Harinera Vilafranquina
Companyia especialitzada en la fabricació de farines i sèmoles de blat
Nota Legal de www.hvsa.es

Condicions d'ús

Aquest document té com a finalitat regular les normes d'ús d'aquest lloc web (d'ara endavant, el «Lloc»). En compliment de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic,  l'informem que HARINERA VILAFRANQUINA, S.A. (d'ara endavant, «HVSA») és el titular del lloc, amb CIF núm. A08241465 i domicili a l'Av. de Barcelona, 119, 08720, Vilafranca del Penedès. A més de ser a la seva disposició al nostre domicili, també pot contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: hv@hvsa.es

Els termes «Vostè» i «Usuari» s'utilitzen aquí per referir-se a tots els individus o entitats que accedeixin al Lloc per qualsevol motiu.

Per poder visitar www.hvsa.es no s'exigeix la subscripció o enregistrament com a usuari previs.

El Lloc proporciona als usuaris l'accés als continguts i els serveis relacionats amb HVSA, inclosos música, imatges, fòrums, texts, informació i altres continguts similars, per la qual cosa la utilització del lloc suposa l'acceptació d'aquest avís legal.

 

Limitació de la responsabilitat

HVSA es reserva el dret a modificar periòdicament els continguts i les condicions d'ús d'aquest avís legal, a la seva discreció i sense advertència prèvia, per adaptar-lo a futures novetats legislatives o jurisprudencials que siguin d'aplicació, tot informant prèviament als usuaris dels canvis que es produeixin. Amb aquesta finalitat, els recomanem que cada cop que accedeixin al Lloc o a qualssevol continguts o serveis d'aquest, llegeixin amb detall aquest avís legal. Per tot això, HVSA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu Lloc i la configuració o presentació d'aquest, en qualsevol moment, sense avís previ i sense assumir cap responsabilitat per això. El fet que l'usuari utilitzi el Lloc després de les modificacions d'aquest avís legal, suposarà que aquest accepta les modificacions esmentades.

En cas de dubte o controvèrsia relatius al nostre avís legal, pot posar-se en contacte amb nosaltres adreçant-se al correu electrònic: hv@hvsa.es

HVSA no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts del lloc, el qual serà responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeixi o que els utilitzi. L'usuari que accedeix al Lloc, ho fa per compte i risc propis, i té l'obligació de complir la legislació, els reglaments i les normatives locals. HVSA o qualsevol altra entitat que hagi participat en la creació, producció o provisió d'aquest Lloc no seran responsables dels danys directes, incidentals, conseqüencials, indirectes o punitius derivats de l'accés, ús o incapacitat d'ús d'aquest Lloc (o dels seus enllaços), així com els derivats d'errors o omissions del contingut d'aquest. HVSA no es responsabilitza del mal ús que es faci dels continguts del Lloc, el qual serà responsabilitat exclusiva de la persona que hi accedeixi o els utilitzi. Tampoc no assumeix cap responsabilitat per la informació continguda als llocs web de tercers als quals es pugui tenir accés a través d'enllaços o cercadors des del Lloc.

HVSA no garanteix ni declara que el material contingut en aquest Lloc sigui adequat o estigui disponible per al seu ús a indrets ubicats fora del territori espanyol i resta terminantment prohibit accedir a aquest material des de territoris on el seu contingut esdevingui il·legal. Les persones que optin per accedir al Lloc des d'indrets ubicats fora del territori espanyol ho faran pel seu compte i risc, i seran responsables del compliment de les lleis aplicables a aquest respecte.

Tampoc no assumim cap responsabilitat per la informació continguda als llocs web de tercers als quals es pugui tenir accés a través d'enllaços o cercadors des de www.hvsa.es.

HVSA no garanteix la fiabilitat, disponibilitat o continuïtat dels serveis a disposició de l'usuari, per la qual cosa exclou qualsevol responsabilitat pels danys i/o perjudicis que puguin ser causats per la manca de disponibilitat, fiabilitat o continuïtat del seu lloc o dels seus serveis, tot i que intentarà facilitar, en la mesura de les seves possibilitats, ajuda tècnica a la persona afectada. Intentarà també restablir d'immediat la interrupció, posant a la seva disposició mitjans alternatius en la mesura de les seves possibilitats.

 

Propietat intel·lectual i ús correcte dels continguts

Tots els drets de propietat intel·lectual derivats del contingut d'aquest lloc, el seu disseny gràfic i el seu codi font, pertanyen a HVSA, corresponent-nos a nosaltres l'exercici exclusiu dels drets d'explotació d'aquests. Per tant, és prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació, total o parcial, sense l'autorització expressa d'HVSA, de qualssevol noms comercials, marques o signes diferents continguts en aquest Lloc, del tipus que siguin, els quals estan protegits per llei. Per tant, es consideraran obres protegides com a propietat intel·lectual per l'ordenament jurídic espanyol, sent-los aplicables tant la normativa espanyola i comunitària en aquest camp com els tractats internacionals relatius a la matèria i subscrits per Espanya.

HVSA declara que els drets de propietat industrial (marques, noms comercials, continguts, texts, imatges, sons, vídeos, programari, estructura del web, gràfics, icones, dibuixos industrials, disseny, informació o animacions) que apareixen en aquest Lloc són propietat seva i/o són explotats legítimament en virtut d'acords o llicències d'ús, trobant-se degudament protegits per la normativa existent sobre la propietat industrial. L'ús o abús d'aquestes marques registrades o altres materials qualssevol, excepte els permesos en aquest Lloc, són expressament prohibits i poden constituir una violació de la Llei de propietat intel·lectual i/o la Llei de marques i/o la Llei de publicitat i/o la Llei de competència deslleial, i resta de normativa aplicable en cada cas.

Els drets sobre els materials i continguts corresponen a HVSA o a tercers que hagin estat autoritzats mitjançant contracte per escrit. L'usuari és obligat a usar el Lloc de manera diligent, correcta i lícita i, en particular, es compromet a abstenir-se de/d':

  1. suprimir, eludir o manipular el «copyright», marques i resta de dades d'identificació dels drets d'HVSA o dels seus titulars incorporats als continguts del Lloc, així com els dispositius tècnics de protecció o qualssevol mecanismes d'informació que puguin contenir-hi;
  2. emprar els continguts i, en particular, la informació de www.hvsa.es obtinguda a través del seu Lloc per remetre publicitat, comunicacions amb ànims de venda directa o amb qualsevol altre tipus de finalitat comercial, missatges no sol·licitats dirigits a una pluralitat de persones;
  3. reproduir o copiar, distribuir, permetre l'accés del públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, tret que es disposi de l'autorització del titular dels drets corresponents o això sigui permès legalment;
  4. en general, fer ús dels continguts de forma, amb finalitats o efectes contraris a la llei, la moral i els bons costums generalment acceptats o a l'ordre públic. HVSA no concedeix cap llicència o autorització d'ús de cap mena sobre els seus drets de propietat industrial i intel·lectual o sobre qualsevol altra propietat o dret relacionats amb el Lloc;
  5. és prohibit qualsevol tipus de transmissió, distribució, emmagatzematge, comunicació pública, posada a disposició, reproducció, enginyeria inversa, préstec o lloguer i qualsevol altre acte d'explotació pública respecte d'aquest Lloc, contingut i informació d'aquest. La utilització del Lloc per part de l'usuari no implica la cessió de cap mena de titularitat, dret, llicència o interès sobre aquesta propietat intel·lectual, per la qual cosa l'usuari podrà fer ús dels continguts per a les seves necessitats pròpies, però no podrà realitzar cap tipus d'explotació (directa o indirecta) de caràcter comercial.

Resumint, l'usuari es compromet a utilitzar el Lloc, els continguts i els serveis conforme a la llei, a aquest avís legal, els bons costums i l'ordre públic. Igualment, l'usuari no pot utilitzar el Lloc, els seus continguts o els serveis que es prestin a través d'ell amb finalitats o efectes il·lícits o contraris al contingut d'aquest avís legal, i que siguin lesius per als interessos o drets de tercers o que, de qualsevol manera, puguin danyar, inutilitzar, fer inaccessibles o deteriorar el Lloc, els seus continguts o els seus serveis, o impedir un gaudi normal d'ell per part d'altres usuaris. De la mateixa manera, l'usuari es compromet expressament a no destruir, alterar, inutilitzar o danyar les dades, programes o documents electrònics que es trobin al Lloc.

Procediment en cas de violació dels drets de la propietat intel·lectual: en cas que un usuari o un tercer consideri que la introducció al nostre Lloc d'un contingut viola cap dels seus drets de propietat intel·lectual, haurà d'enviar una notificació a hv@hvsa.es tot indicant de manera completa i precisa les seves dades i els drets de propietat intel·lectual infringits suposadament, a més del web.

 

Política d'enllaços

HVSA no es fa responsable del contingut ni de la informació dels llocs web de tercers als quals l'usuari pugui accedir a través dels enllaços establerts al seu Lloc. Igualment, tampoc no garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les quals es pugui accedir mitjançant els enllaços.

HVSA declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol tipus de danys als usuaris del seu Lloc, que puguin derivar-se de la navegació a través de la seva pàgina web. En conseqüència, HVSA no es fa responsable, en cap cas, dels possibles danys que pugui sofrir l'usuari derivats de la navegació a través d'internet.

 

Modificacions

Com ha estat comentat a l'apartat de limitació de responsabilitat, HVSA es reserva el dret a fer les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, al contingut del seu Lloc, tant en relació amb els continguts del lloc com pel que fa a les condicions d'ús d'aquest.

Per tot això, HVSA es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda al seu Lloc, i la configuració o presentació d'aquest, en qualsevol moment, sense avís previ i sense assumir cap responsabilitat per això.

 

Cookies

Les cookies són petits arxius que s'instal·len a l'ordinador de l'usuari i que permeten al responsable d'un servei millorar la manera d'interactuar entre els seus visitants i el seu lloc. En alguns casos, la instal·lació d'aquestes cookies requereix el consentiment de l'usuari.

Existeixen diferents classes de cookies, afectades i no afectades per la llei:

Cookies no afectades:
· Tècniques: són necessàries per a la navegació; sense elles, la pàgina no funcionaria adequadament.
· De personalització o configuració: permeten que la pàgina reconegui l'idioma de l'usuari, la grandària de la lletra, etc.
· De seguretat: impedeixen o dificulten atacs contra el Lloc o els seus usuaris.

Cookies afectades:
· Analítiques: permeten mesurar l'activitat dels usuaris i elaborar estadístiques de navegació.
· Publicitàries: gestionen la freqüència i el contingut dels anuncis.
· De seguiment: emmagatzemen informació sobre els usuaris per tal de mostrar-los publicitat personalitzada.

HVSA informa que el Lloc utilitza Google Analytics, un servei analític web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal de la qual es troba al núm. 1600 d'Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units («Google»).

Google Analytics utilitza «cookies», que són arxius de text ubicats al seu ordinador, per ajudar el Lloc a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la «cookie» sobre l'ús del Lloc (inclosa l'adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google als servidors dels Estats Units. Google usarà aquesta informació per compte nostre amb la finalitat de seguir la pista de l'ús del Lloc, recopilant informes sobre l'activitat del Lloc i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del Lloc i l'ús d'Internet.

Quan vostè visita www.hvsa.es, algunes «cookies» no les instal·lem nosaltres, sinó que ho fa un tercer. Per exemple, si feu clic en un anunci d'un tercer que apareix al Lloc, aquest tercer pot instal·lar les «cookies» al seu dispositiu. Tenim una relació comercial amb aquests tercers però no instal·lem les «cookies» en el seu dispositiu. Per tant, suggerim que visiti els llocs web d'aquests tercers per obtenir més informació sobre les «cookies» que s'instal·len i com vostè les pot gestionar.

Vostè pot rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de les «cookies» mitjançant la selecció de la configuració apropiada al seu navegador; no obstant això, ha de saber que si ho fa pot ser que no pugui utilitzar totes les funcions d'aquest Lloc. Quan utilitza aquest Lloc, vostè és conscient del tractament de la informació personal seva per part de Google en la forma i per a les finalitats indicades anteriorment.

Per desactivar/activar les «cookies» al seu dispositiu, haurà de fer-ho a través del navegador d'internet. Tot seguit, l'expliquem com pot gestionar les «cookies» al seu ordinador a través dels principals navegadors. Si vol informació sobre com gestionar les «cookies» a la seva tauleta i/o mòbil, consulti la documentació o fitxers d'ajuda en línia.

Google Chrome
· Al menú de configuració, seleccioni 'Mostrar configuració avançada', a la part inferior de la pàgina.
· Seleccioni l'opció de 'Configuració del contingut', a la pestanya de privadesa.
· La secció de la part superior de la pàgina que apareix li dóna informació sobre les «cookies» i li permet fixar les «cookies» que vulgui. També li permet esborrar qualsevol «cookie» que tingui emmagatzemada en aquest moment.

Mozilla Firefox
· Al menú d'eines, seleccioni 'Opcions'.
· Seleccioni l'etiqueta de privadesa al requadre d'opcions.
· Al menú desplegable, triï l'opció 'Usar configuració personalitzada per a l'historial'. Això mostrarà les opcions de «cookies» i podrà optar per activar-les o desactivar-les, tot marcant la casella corresponent.

Internet Explorer 6+
· Al menú d'eines, seleccioni 'Opcions'.
· Faci clic a la pestanya de privadesa.
· Veurà un cursor de desplaçament per configurar la privadesa amb sis posicions, les quals li permetran controlar la quantitat de «cookies» que s'instal·laran: Bloquejar totes les «cookies», Alta, Mitjana Alta, Mitjana (nivell per defecte), Baixa i Acceptar totes les «cookies».

Safari browser
· Al menú de configuració, seleccioni l'opció 'Preferències'.
· Obri la pestanya de privadesa.
· Seleccioni l'opció que vulgui a la secció 'Bloquejar cookies'.

Resta de navegadors.
Si vol informació sobre com gestionar les «cookies» amb altres navegadors, consulti la documentació o fitxers d'ajuda en línia.

Vol desactivar/activar les «cookies» de tercers?

Les «cookies» de tercers no les instal·lem nosaltres. Per tant, suggerim que visiti els llocs web d'aquests tercers per obtenir més informació sobre les «cookies» que s'instal·len i com les pot gestionar.

 

Protecció de dades

El fet de visitar www.hvsa.es no suposa que l'usuari sigui obligat a facilitar cap informació personal. La informació pròpia que ens faciliti a través dels diferents formularis, dels correus electrònics o a través de qualsevol altre mitjà presentat al Lloc, serà introduïda en un fitxer automatitzat responsabilitat d'HVSA i serà guardada de manera confidencial i protegida. En cap cas aquesta informació serà destinada o s'utilitzarà per a altres finalitats ni tampoc no serà lliurada a terceres persones sense el seu consentiment, de conformitat amb la protecció de dades que estableix la llei espanyola LOPD (Llei orgànica 15/99, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i el RD 1720/2007, de 21 de desembre, de reglament de desenvolupament). Per tal de complir amb les diverses disposicions legals, hem establert nivells diferents de seguretat per a la protecció de les dades personals que se'ns facilitin, adoptant mesures tècniques al nostre abast, destinades a evitar la pèrdua, el mal ús, l'alteració, l'accés no autoritzat i la manipulació d'aquestes dades personals.

Anomenem Dades d'identificació personal aquell subconjunt específic de la seva informació personal que ens permeti identificar-li inequívocament. Totes aquestes dades seran associades a un identificador únic que l'assignarem internament per poder accedir a la pàgina www.hvsa.es. Aquest serà un codi consistent en una seqüència de números. Estrictament, aquest identificador únic es considera una dada d'identificació personal perquè l'identifica de manera inequívoca, tot i que és d'un tipus diferent a la resta de dades d'identificació personal. La seva finalitat recau, precisament, en el fet de poder identificar-li i donar-li accés als continguts, al mateix temps que protegim la seva identitat personal davant de tercers. Únicament l'equip que gestiona el web www.hvsa.es té accés a les dades d'identificació personal.

Sempre pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, oposició o cancel·lació de les dades personals que ens hagi proporcionat. Si així ho desitja, posi's en contacte amb nosaltres, indicant el dret que vol exercir juntament amb una còpia del document d'identitat a l'adreça de correu electrònic hv@hvsa.es o bé a HARINERA VILAFRANQUINA, S.A., Av. de Barcelona, 119, 08720, Vilafranca del Penedès.